Rendszergazda szolgáltatások
- Webshop

Rendszergazda szolgáltatások Magyarországon

A folyamatos technológiai fejlődés a világban nem csak magánéletünkre, hanem a munkánkra is kihatással van. Az utóbbi években, évtizedekben rengeteg szakma alakult át, változott meg. Manapság már nem csak a nagy cégeknek lehet szüksége technológiai támogatásra, menedzselésre, hanem akár közepes, de még kisméretű cégek esetében is szó lehet róla. Amennyiben cégünk sikeres, havi több millió, tízmillió forgalmat generál, már szükség lehet megfelelő IT infrastuktúrára.

Miért fontos a profi technológiai infrastuktúra?

Egy átlagos irodában a munkavállalók nagyrésze legalább rendelkezik 2 munkaeszközzel. Az egyik egy számítógép vagy laptop, a másik pedig általában egy okostelefon. Ezeken gyakran található a munka elvégzéséhez szükséges szoftverek, eszközök is pl. Microsoft Office, email app, céges felhő tárhely stb. Valamilyen szinten, bizonyos mértékig egy lelkesebb munkavállaló is betud állítani bizonyos dolgokat ezekből. Viszont egy tucatnál több munkavállalóval rendelkező cégnél már nem csak a hardverek és szoftverek beállítására kell kemény munkaórákat fordítani, hanem az esetleg problémák megoldásával, a többi munkavállaló betanításával is foglalkozni kell.

Komolyabb digitális szolgáltatást nyújtó cégeknél pl. 3D és motion design, marketing, szoftver start up vagy webshopok esetében nem csak hétköznapi szoftverekre és hardverekre lehet szükség, hanem profin megtervezett tech inftrastuktúrára, akár pl. kijelölt szerverparkkal. A sikeres működéshez az ilyen cégeknek elkerülhetetlen a megfelelő informikai támogatás igénybevétele.

IamIT rendszergazda szolgáltatások

Magyar vállalatok közül mi az IamIT Informatikai Kft.-t ajánljuk informatikai szolgáltatásokhoz. Jól tudják, hogy ezen a területen mindig egyedi megoldásokra van szükség, ezért az ajánlatadás előtt is precízen felmérik mi az amire szükség van, az alapján tervezik meg az IT infrastuktúrát.

Specialitásuk a felhőben nyújtott informatikai szolgáltatások. Az utóbbi pár év eseményei révén egyre fontosabb lett a hibrid- és távmunkavégzés társadalmunkban. Az IamIT-nél a tervezés során ezt is figyelembe veszik, ami nem csak a “home office”-t preferáló vállalkozások esetében lehet hasznos, hanem az elsősorban irodában dolgozónak is, hisz hirtelen átállásra a jövőben szükség lehet.