- Cég, Életmód

Microsoft Surface eszközök a kreativitás szolgálatában

IT eszközök terén manapság már a munka és a magánélet gyakran összefonódik. A laptopok lehetővé teszik, hogy könnyen és egyszerűen dolgozzunk ugyanarról az eszközről, melyet aztán magunkkal viszünk az otthonunkba is. Akár arról legyen szó, hogy munkánk jellegéből kifolyólag elérhetőnek kell lennünk, vagy a home office lehetőséget használjuk ki. De sok esetben a legjobb ötleteink akkor támadnak, mikor éppen nem gondolkodunk rajtuk, így jó, ha kéznél van az eszköz, amellyel ezeket gyorsan formába is önthetjük. Ha pedig olyan szerencsések vagyunk, hogy a munkánk a hivatásunk, vagy akár a hobbink is, akkor pedig még szívesebben töltünk több időt a képernyő előtt egy-egy gondolaton dolgozva.

 

Ahol minden részlet számít

 

Bármelyik eset is álljon fenn, az elmondható, hogy azokat az eszközöket szeretjük, melyek az igényeinkre szabottak. Ilyenek a Microsoft Surface eszközök, melyek igazán letisztult, karcsú designnal rendelkeznek, a legmagasabb minőségű anyagokból. Lenyűgöző képernyővel, a legjobb minőségű Windows és Office alkalmazások számára, hogy valóban a kreativitásunkra és az ötleteinkre koncentrálhassunk.

Microsoft Surface Book 3

Igényeknek megfelelő választás

 

A Microsoft Surface eszközök között nagy valószínűséggel találunk az igényeinknek megfelelő választást.

Ha egy ultrakönnyű laptop és tablet kombinációt szeretnél, mely multitasking lehetőségekkel futtatja kedvenc alkalmazásaidat, akkor a Surface Pro7+ remek választás. Nem is beszélve a lenyűgöző megjelenésről és a kiváló párosíthatóságról.

Ha a mindennapokhoz keresel egy vékony, könnyű, elegáns eszközt, akkor a Surface Laptop 4 tetszeni fog. Edzett üveggel a nagyobb igénybevételhez.

Ügyféloldali munkatársak részére a Surface Go 2 könnyű, érintőképernyős modellje lehet jó választás, a Surface Book 3 pedig a processzorintenzív feladatokhoz a legfejlettebb grafikus technológiával.

A Surface Pro X gyakorlatilag keret nélküli és fejlett hordozhatósággal rendelkezik, míg a Surface Sudio2 egy érintőképernyővel egybeépített asztali számítógép az intenzív szoftverigényű nagy ötletekhez.

Ha viszont egy kicsi, de stílusos és exkluzív laptopot keresel a legigényesebb munkákhoz, akkor a Laptop Go lehet számodra a nyerő választás.