- Cég, Előállítás

Ismerje meg a Promédia Reklám világát!

Ha röviden kellene összefoglalnunk, azt mondhatnánk, hogy minőségi, magas színvonalú nyomtatás. Amennyiben reklámanyagai elkészítéséhez keres modern nyomdagépekkel, eljárásokkal és profi csapattal működő partnert, akkor érdemes megismerkednie a Promédia Reklámmal. A széles termékpalettán szinte mindent megtalál, bármilyen marketingcélról is legyen szó: szórólaptól, hajtott szórólaptól kezdve a plakáton, füzeteken, naptáron, névjegyeken át a puhatáblás, vagy exkluzív keménykötéses könyvekig. A náluk készült nyomatok megfelelnek az ipar legmagasabb elvárásainak, a folyamatos fejlődést és modernitást képviselik.

 

Szolgáltatások széles skálája

 

Nemcsak a termékek terén, de a szolgáltatások tekintetében is széles a palettájuk, melyeket úgy válogattak össze, hogy a kereslet oldal minden igényét figyelembe véve tudják megvalósítani az elképzeléseket.

A nyomtatási eljárásokat tekintve létezik az ofszet, valamint a digitális nyomtatás. Az előbbi ún. ofszetlemezekkel, nyomóformákkal dolgozik, így ennek van egy egyszeri előállítási költsége, de minél nagyobb darabszámban nyomtatunk, annál kevesebbre jön ki egy darab. A digitális nyomtatás előnye a gyorsaság, és kis darabszámnál inkább ez az eljárás lehet a kifizetődőbb.

A felületvédelmet tekintve kérhetünk fóliázást, valamint ofszet lakkozást. Emellett a kreatív célokra – egy-egy elem kiemelésére – is használható UV lakkozást. Prégeléssel kreatív részeket helyeztethetünk el a kiadványon, domborozással pedig a lapba süllyesztett vagy éppen kiemelkedő formákat vagy betűket. Stancolással egyedi formát adnak a terméknek.

 

Bízza profi csapatra a nyomdai feladatokat!

a Promédia Reklám is fontosnak tartja az egyeztetést

A termékek és szolgáltatások széles köréből is kitűnik, hogy a Promédia Reklám tevékenysége széles spektrumot ölel fel, szinte teljesen lefedik a hazai piac megnövekedett igényeit. Megrendelőik bizalommal fordulhatnak hozzájuk, legyen szó akár szakmai, vagy a termékekkel kapcsolatos segítségnyújtásról. Ügyfeleikkel személyre szabottan dolgoznak, biztosítva az egyéni és egyedi elképzelések magas szintű kivitelezését. Kérdéseinket akár online vagy személyes megbeszélés keretein belül is tisztázhatjuk, átbeszélhetjük szakértő kollégáikkal. Legyen szó akár az anyagleadás módjáról, a maximális minőségről, vagy éppen a költségcsökkentésről, munkatársaik készséggel segítenek.