ledes csillagos égbolt lámpa
- Világítás és épületdíszítés

Ledes csillagos égbolt lámpa és más dizájn lámpák

Ma már rengeteg lehetőségünk van arra, hogy otthonunk világítását kreatívan valósítsuk meg. Míg a szüleink és nagyszüleink korában még a csillár volt a legnépszerűbb, addig ma már egészen elképesztő ötleteket is megvalósíthatunk. Így egy-egy lámpával tökéletesen ki tudjuk hangsúlyozni a helyiség hangulatát, stílusát. Önkifejezésnek is kiváló, megmutathatjuk benne magunkat, kreativitásunkat. Lássuk milyen modern lámpa megoldások vannak, amik közül válogathatunk:

Modern lámpa megoldások

Ledes csillagos égbolt lámpa: aki rajong a nyári csillagos égboltért, az garantáltan ezért a típusú lámpáért is rajongani fog. Ki ne szeretné otthonában megidézni ezt a csodálatos látványt? A ledes csillagos égbolt lámpa pont ezt a célt szolgálja, így minden éjjel hálószobánkból is tudjuk élvezni az élményt. Gyerekszobába is kiváló lehet azonban, mivel így nem lesz teljes sötétség a szobában, ami sok gyereket megnyugtat.

Befőttes üvegek: a befőttes üvegek egyre népszerűbbek az elmúlt években, gyakran találkozhatunk velük például bárokban is, ahol a limonádét szolgálják fel bennük. Világításként is tökéletes célt szolgálnak. Csak égőket kell belevezetnünk és kész is a kreatív lámpa. Innen például szuper ötleteket kaphatunk, ha ez a típusú megoldás érdekel minket: https://eletszepitok.hu/ujrahasznos-lampak-konyhaba-etkezobe/

Egyéb dizájn lámpák: ma már rengeteg különböző alakú és méretű lámpával találkozhatunk. Ezek a legkülönbözőbb geometriai minták is lehetnek akár. Lehet ez akár egy extrém csillár vagy egy lelógó érdekes alakzat. Ha ilyesmi stílust keresünk, akkor az online webshopokban biztosan találunk számunkra kedvünkre valót.

Gyűjtsünk ötleteket

Ha elakadnánk, akkor nem kell mást tennünk, mint a neten böngészni ötletek között. A Pinteresten vagy blog oldalakon rengeteg kreatív megoldást találunk. Ha személyesen szeretnénk inspirálódni, akkor látogassunk el üzletekbe, ahol gazdag kínálat van extrém típusú lámpákból is. Megéri a fáradozást és érdemes utánamenni, hiszen ha ez az amire vágyunk és meg is tudjuk valósítani, akkor az hosszú ideig büszke dísze lesz otthonunknak.