selfiebox
- Partifotózás

A Selfiebox

A Selfieboxról

A selfibox olyan hordozható fotóautomata mely garantálni fogja vendégeink jókedvét az általunk rendezett rendezvényen. Nagyrészt esküvőkön szokták használni, de biztosak lehetünk benne hogy  bármilyen buliban megállja a helyét. Használata során korlátlan mennyiségben készíthetik vendégeink a jobbnál jobb képeket. A szolgáltatás részét képezi a rengeteg vicces  kiegészítő, például parókák, szemüvegek, kalapok. A kellékek használatával még inkább szórakoztató lesz a fényképek készítése.

A fotógépnek van egy minimális helyigénye illetve biztosítanunk kell a működéséhez közvetlen áramforrást is. Nem kell aggódnunk ha az általunk kialakított helyen nem a legmegfelelőbb a háttér, a fotógépekhez választhatunk különböző egyedi hátterek közül. Biztosak lehetünk benne hogy találunk rendezvényünkhöz megfelelőt. Általában a vállalkozások melyek fotógép bérlésével és üzemeltetésével foglalkoznak  széles választékban bocsájtják rendelkezésünkre ezeket.

Kisebb és nagyobb rendezvényekre is érdemes selfi automatát bérelni. Ha nagyszabású buliról van szó, vagy egy hatalmas esküvőről akkor akár kettő darab gépet is bérelhetünk. Mindig nagy sikert szoktak aratni az automaták, így ha több selfi gépet is kihelyezünk megelőzhetjük a kellemetlen sorban állást.

Miért jó döntés a Selfibox?

1. Selfigépek használatával biztosak lehetünk benne hogy mindenki jól fog szórakozni.  Ha nem vagyunk benne biztosak, érdemes elolvasni azok tapasztalatait akik már igénybe vették ezt a szolgáltatást. Általában mindenki nagy elégedettséggel nyilatkozik a selfigépekről.  A legfiatalabból a legidősebb korosztályig mindenkinek nagyon szokott tetszeni.

2. A selfibox nem csak elkészíti a fényképeket hanem azonnal ki is nyomtatja azokat, így minden vendégünk egy egyedi, személyre szabott ajándékkal távozhat rendezvényünkről. Ezen képek még sok idő elteltével is szép emlékeket idéznek fel vendégeinkben.

3. A gép beüzemelése és működése miatt nem kell aggódnunk. Általában egész estés, személyes asszisztencia  áll rendelkezésünkre. A selfi automata használata során felmerülő problémák megoldásának mindegyikében segítségünkre lesznek az automata bérbeadói.

4. A szolgáltatást részét képezi a rengeteg vicces kiegészítő melyekkel még jobban fognak szórakozni vendégeink. Biztosak lehetünk benne hogy mindenki talál majd olyat amiben jól érzi magát. Különböző szemüvegek, kalapok parókák, álarcok állnak rendelkezésünkre, melyek mindegyike nagy sikert szokott aratni a vendégsereg körében.

5. Megfizethető áron nyújt minden vendégnek egész estést szórakozást.